Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСубота, 18.05.2024, 17:47

Меню сайту
Рекомендуємо
Комунальний навчальний заклад Київської обласної ради “Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів” Комунальний заклад Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»
Наше опитування
Чим приваблює школярів Центр дитячої та юнацької творчості ?
Всього відповідей: 400
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2016 » Квітень » 4 » Тиждень психології
11:02
Тиждень психології

  

     З 28 березня до 1 квітня в Ставищенському районному центрі дитячої та юнацької творчості проходив Тиждень психології.

    Мета проведення тижня – розширення знань вихованців гуртків про науку психологію, активізація пізнавальної діяльності, пропаганда  навичок конструктивного спілкування, розвиток творчості, вміння висловлювати власну думку, розкриття творчого потенціалу гуртківців, допомога дітям у кращому пізнанні один одного.

  

     План тижня передбачав різноманітні акції, конкурси, цікаві заняття з гуртківцями.

    Розпочався Тиждень психології із заняття «Подорож до країни «Психолог і Я». Практичний психолог, Колісник Світлана Анатоліївна,  провела вихованців гуртків стежками країни «Психолог і Я». Вони мандрували долиною «Характеру», завітали до міст «Пам'ять», «Темперамент» та «Увага», побували в гостях у професора «Мислення», здолавши гори «Мотивів», відвідали замок «Сором'язливості» та потрапили в царство «Творчості та обдарованості».

  

     Під час проведення акції «Вінні Пух і всі-всі-всі» гуртківці із  захопленням відкривали таємниці свого внутрішнього світу та ділилися враженнями зі своїми друзями та педагогами.

    Діти виготовляли креативні та оригінальні листівки для друзів, батьків та педагогів під час проведення акції «Колекція добрих слів».

   Яскраво розпочалася фотосесія «Поділися посмішкою своєю». Бажаючі мали унікальну можливість поспілкуватися із фотокореспондентом та на згадку залишити свою посмішку на фото. На створеній фотогалереї кожен міг відзначити свою симпатію за номінаціями: найграйливіша, найчарівніша, найнесподіваніша, найзагадковіша, супер посмішка.

  

     Не залишилася поза увагою акція «Знай та реалізуй свої права», де гуртківці мали можливість прокоментувати свої права та обов'язки, поділитися думками щодо виконання їх на власних прикладах із життя. Незмінними супутниками творчого процессу під час проведення Тижня психології були гарний настрій, активні обговорення та дружні посмішки. Тиждень психології був справжнім святом для душі. Підсумками тижня стало свято «Святкуємо разом», на якому сертифікатами та  призами були нагороджені переможці та активні учасники конкурсів.

 

Переглядів: 381 | Додав: leonivna8 | Теги: Тиждень психології | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ставищенський комунальний заклад позашкільної освіти "КРОКУС" © 2024