Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 15:16

Меню сайту
Рекомендуємо
Комунальний навчальний заклад Київської обласної ради “Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів” Комунальний заклад Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»
Наше опитування
Чим приваблює школярів Центр дитячої та юнацької творчості ?
Всього відповідей: 400
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2018 » Грудень » 12 » Постійно діючий семінар для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів ЗЗСО, засідання КР РАДОС “Крона”
23:44
Постійно діючий семінар для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів ЗЗСО, засідання КР РАДОС “Крона”

 

11 грудня 2018 року на базі Ставищенського РЦДЮТ відбувся постійно діючий семінар для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти району та засідання Координаційно ради РАДОС «Крона» з теми «Компетентнісно орієнтований підхід до формування навичок самоврядування, соціальної активності та громадянської відповідальності школярів». У роботі заходу взяли участь 18 педагогів та 9 лідерів органів учнівського самоврядування району.

У ході семінару Руднєва Оксана Василівна, педагог-організатор Розкішнянського НВК ознайомила учасників семінару із Всеукраїнським освітнім проектом «Відкривай Україну», його значенням у формуванні навичок самоврядування, соціальної активності та громадянської відповідальності школярів та особливостями шкільного етапу цього проекту.

Педагоги-організатори розглянули питання щодо участі учнів ЗЗСО у районних, обласних, Всеукраїнських конкурсах та акціях, а також виховних заходах РАДОС “Крона”.

Засідання Координаційної ради РАДОС “Крона” розпочала Пацеля Марія. Учениця розповіла про свою участь в обласному зборі лідерів самоврядування дітей та учнівської молоді Київщини, який відбувся у місті Львів. У ході засідання Замша Ауріка детально розповіла про умови та особливості участі команди Розкішнянського НВК в освітньому проекті “Відкривай Україну”.

Під час засідання діти-лідери провели вибори на посаду Голови та заступника Голови КР РАДОС “Крона”. Головою КР було обрано Пацелю Марію, ученицю 10 класу Ставищенського НВК №2, а її заступником - Рурак Катерину, ученицю 11 класу Ставищенського НВК №1. Сформували комісії та оновили зміст проектів, що реалізовуватимуться у 2018/2019 н.р., обговорили актуальні проблеми організації роботи органів учнівського самоврядування в закладах освіти району.

 

Крім того, і педагоги, і школярі взяли участь у тренінгу, який провела Номерчук Ірина Павлівна, методист Ставищенського РЦДЮТ, координатор органів учнівського самоврядування. Учасники ознайомилися із напрямком дисциплін під загальною назвою лайф-коучинг (Life-Coaching) та його техніками “Чотири скрині» і “Hi Five”.

 

 

Переглядів: 306 | Додав: leonivna8 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ставищенський комунальний заклад позашкільної освіти "КРОКУС" © 2024